SPAR LØNSTRUP

Hos SPAR i Lønstrup har vi gjort det let for dig at handle ind, både når du lige skal have nogle få ting aftensmaden eller når der skal handles stort ind til dine gæster i weekenden. Hos SPAR er vi din lokale købmand og altid parat til at hjælpe dig.

Når du handler hos SPAR i Lønstrup, kan du spare penge - GULE PRISER er din garanti for, at du hver eneste dag kan få et stort udvalg af varer til en fast lav pris. Hos SPAR Lønstrup kan du handle dagligvarer til discountpris samtidig med, at  du også vil kunne få de andre varer du skal bruge - alt i en og samme butik. Vi har gjort det let for dig.

Som noget ekstra kan du hver uge få glæde af skarpe tilbud på vores mest populære varer. Tilbuddene gælder typisk fra lørdag til fredag.


Din lokale bager

Godt brød og lækkert bagværk flere gange om dagen og et bredt sortiment, så behøver du kun din lokale bager i Lønstrup. Har du brug for nogle lækre morgenkager og rundstykker til morgenbordret der hjemme, eller kommer familien på besøg, finder du også lækre skærekager.

Prøv eksempelvis vores rustikke hvedebrød - et langtidshævet hvidt landbrød med hvedemel bagt på surdej i stenovn.

Vores bagerbrød leveres fra Krabbes bageri i Brønderslev


Vinhandel

Står du lige og mangler en god flaske vin eller en gave til en forretningsforbindelse vil du opleve et stort og bredt sortiment i vine, champagner og special øl. SPAR er en af Danmarks Største vinhandlere, vi køber stort ind og kan derfor give dig nogle stærke priser. Kig ind og find din favoritvin eller prøv nogle af de mange forskellige specialøl du finder her i butikken.

I SPAR har vi opbygget et stort og tæt samarbejde med mange af de bedste vinproducenter og har derfor stort kendskab til både vinene samt folkene bag, derfor kan du være sikker på at du får de bedste vine til pengene.

 

Opskrifter og hverdagsklassikere

Når du har travelt i hverdagen er det ofte svært at få tiden til at finde på nye retter. Får du gæster er det ofte lettest at vælge det sikre. Derfor hjælper vi dig med inspiration til nye og klassiske opskrifter. De er lette at tilberede og hos SPAR i Lønstrup har vi selvfølgelig det hele.

Vi har gjort det let for dig med hverdagsklassikerne

Få en lækker og nem aftensmad, der er klar til at servere på bare 15-25 min. For kun 50 kr. får du et måltid til 2 personer og opskriften med. Boller i karry, Bolognese med kartoffelmos, hakkebøf med kartofler, Frikadeller med pasta og mange flere dejlige retter, dergør det nemt for dig.

 

Mere end bare et supermarked

SPAR i Lønstrup er meget mere end bare en almindelig købmandsbutik. Når du ankommer til sommerhuset og mangler noget køkkengrej eller en sikring så kan SPAR Lønstrup hjælpe dig.

Er I kommet afsted til sommerhuset uden foder til hunden, så har vi et bredt udvalg. Hos din lokale SPAR købmand i Lønstrup finder du alt du skal bruge.


Vi glæder os til at hjælpe dig

Henrik Amtoft og Henrik Konnerup

 

Spar Lønstrup v/ Henrik Amtoft og Henrik Konnerup - 98 96 00 29

CMS Hjemmeside fra Net For Dig, Hjørring